Споредна на хостинг пакети
Споредна на хостинг пакети

Хостинг пакети

ПРОФИ

БИЗНИС

КОРПОРАТИВЕН

Цена (без дополнителни трошоци)

Не постојат дополнителни трошоци. Плаќањето може да го направите преку кредитна/дебитна картичка или про-фактура.

2400 денари / ГОДИШНО


200 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР
цената е без вклучен ддв 18%

4680 денари / ГОДИШНО


390 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР
цената е без вклучен ддв 18%

5880 денари / ГОДИШНО


490 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР
цената е без вклучен ддв 18%

Disk Простор

Disk простор е големината на простор доделен за ваши потреби за хостирање на сајт. На овој простор може да ги складирате сите html документи, слики, аудио/визуелни документи, емаил податоци, бази на податоци и сите други податоци за кои мислите дека треба да бидат на хостинг просторот.

2 500 MB 10 000 MB  20 000 MB
Трансфер на податоци

 

50 GB/месечно 100 GB/месечно  500 GB/месечно
Бесплатни поддомени

Поддомените се индивидуални адреси надградени на веќе постоечки домен. Пример за тоа е : jas.globalnet.mk. Овие поддомени можат да бидат поврзани со продажни делови од вашиот сајт.

15 50 неограничено
MySQL Бази на податоци

Нашите хостинг пакети нудат MySQL база на податоци.

10 50  неограничено
Паркирани домени

Паркираните домени ја имаат истата улога како примарните домени со тоа што немате потреба од редирекција на некој домен не примарниот.

Пример за тоа се : globalnet.mk и global-net.com.mk

5 25  неограничено
FTP пристап 15 150  неограничено
Webmail chk chk  chk
cPanel
Го користиме број 1 контролниот панел за лесно управување со хостинг услугата
chk chk  chk
SMTP, POP3, IMAP Servers chk chk  chk
Linux-based
Користиме најнова верзија на CLOUDLINUX
chk chk  chk
Spam Protection chk chk  chk
30 дена гаранција за враќање на парите
Нудиме единствена гаранција од 30 дена за враќање на парите без услови. Единствен услов е да се придржувате до условите за користење на хостинг услугите. Во спортивно, оваа наша гаранција не важи. Истотака, гаранацијата за враќање на парите не важи за другите услуги како регистрација на домени.
chk chk  chk
Неограничен број на email корисници chk chk  chk
24/7 поддршка chk chk  chk
Неделен бекап на податоци chk chk  chk
Softaculus installer (Joomla, WP и 250 други познати скрипти) chk chk chk
Регисстрација на домен 50% попуст од редовна цена (325 ден + ддв 18%) 100% попуст (Вклучен бесплатен домен) 100% попуст (Вклучен бесплатен домен)
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ


*Цените за месечно се само илустративно прикажани. Минималниот период на закуп е една година

 

Дополнителни услуги :

  • Дедицирана IP Адреса - цена : 3658,00 денари / Годишно со вклучен ДДВ 18%
  • Инсталација на скрипта (Joomla, WordPress,...) : цена : 1180,00 денари еднократно (со вклучен ддв 18%)

 

Прочитајте ги условите за хостирање на вашиот сајт ..:: тука ::..
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358