ПЗУ Дентал клиник
Референтна листа

ПЗУ Дентал клиник

 

  • Одржување на компјутерска мрежа
  • Софтвер за стоматолошки ординации
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358