Референтна листа
Референтна листа

ТРАНСМЕТ

transmet 

 • Регистрација на домен
 • Хостинг услуги

Галафарм

galafarm logo 

 • Регистрација на домен

НБРМ

nbrm 

 • Регистрација на домен

KIA Моторс

kia logo 

 • Регистрација на домен

Форд

ford logo 

 • Регистрација на домен

СЕМОС

semoslogomk 

 • Дедициран сервер

Р3 Инфо медиа

zk 

 • Регистрација на домени

Агротехна

agrotehna 

 • Регистрација на домени

Купи на попуст

kupinapopust 

 • Хостинг услуги

Берин

berin 

 • Софтверски услуги
 • Регистрација на домени

OSCE

 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Меркур трејд

merkur-logo 

 • Веб дизајн
 • Хостинг услуги

Телешоп

 teleshop-logo

 • Хостинг услуги
 • Веб страна

Шпедиција Атри

 

 • Софтвер за фактури
 • Хостинг услуги

Ревикон сее

 logo-rev

 • Хостинг услуги
 • Веб страна
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358