Виртуелни сервери
Виртуелни сервери

VPS Сервери

 

VPS Starter

VPS Basic

VPS Profi

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

1

0

1

Цена (без дополнителни трошоци)

Не постојат дополнителни трошоци. Плаќањето може да го направите преку кредитна/дебитна картичка или про-фактура.

944 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

2360 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

3422 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

Цена за обновување на договор (20% попуст)

Сите наши клиенти кои ќе одлучат да го продолжат договорот за хостирање, ќе добијат попуст од 20%.

755 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

1888 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

2738 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР

Процесор (Intel i7 920) 1 x 2.66GHz 1 x 2.66GHz 2 x 2.66GHz
Disk Простор

Disk простор е големината на простор доделен за ваши потреби за хостирање на сајт. На овој простор може да ги складирате сите html документи, слики, аудио/визуелни документи, емаил податоци, бази на податоци и сите други податоци за кои мислите дека треба да бидат на хостинг просторот.

40 GB 120 GB  240GB
Трансфер на податоци

 

500 GB/месечно 1400 GB/месечно  1700 GB/месечно
Гарантиран / MAX RAM  1 GB  2 GB  4 GB
Webmin / Virtualmin chk chk  chk

cPanel (опционално)

cpanel

885 денари / месечно*

SMTP, POP3, IMAP Servers chk chk  chk
Linux-based
Користиме најнова верзија на CentOs 6
chk chk  chk

Panel (опционално)

cpanel

767 денари / месечно*

Неограничен број на корисници chk chk  chk
24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358