ПАКЕТ Б
ПАКЕТ Б

Пакет Б

Што добивате со ПАКЕТОТ Б ?

 

  • Поставување до 7 страни (функционални линкови) од типот за нас, услуги,производи,контакти....

  • Поставување до 35 фотографии
  • До 5 страни Word текст (А4 формат)
  • Содржината е по желба на клиентот кој сам ги доставува во финална форма (слики,текст,пдф фаил и сл)
  • Линкување до социјални мрежи facebook, twitter, linked in ....
  • Можност за самостојна администрација (пристап и упатство за промени на содржина на веб страна на крајот од изработката)
  • Техничка поддршка на е-маил
  • Гратис хостинг за првата година (секоја наредна година хостингот се плаќа 3000 денари - без вклучен ддв 18%)
  • Гратис регистрација на домен за првата година (секоја наредна година 890 денари - без вклучен ддв 18%)

 

 

 

Основен пакет со Еднојазична поддршка цена за изработка 21.200.00 денари (без вклучен ддв 18%) (еднократно)

Основен пакет со Двојазична поддршка цена за изработка 24.250.00 денари (без вклучен ддв 18%) (еднократно)

 

Веб сајтови од овој пакет се :

www.ambrosium.mk

www.artaqua.com.mk

www.dtscorp.mk

www.elegant.com.mk

www.glob-trans.com.mk 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358