Дизајн на лого
Дизајн на лого

Дизајн на лого

ГЛОБАЛ НЕТ не нуди ефитни или бесплатни лого темплејти, ниту пак готови клипарт сликички, кои се со ефтини и слаб квалитет.

Поради тоа нашите услови се следни :
 
  • Цена : 9,000 денари (без вклучен ддв 18%) за дизајн
  • 6 лого предлог концепти од кои треба да се одбере еден.
  • Неограничен број на ревизии  до ваше максимално задоволство
  • не користиме готови клипарт сликички
  • ги испорачуваме следните формати : cdr, ai, epa, pdf, png, tiff, jpg
  • 100% Ваша сопственост на целосната работа

 

 

Наша задача ќе биде Вашето лого да биде препознатливо во секое време и на секое место.

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358