Корпоративен идентитет
Корпоративен идентитет

Корпоративен идентитет

е севкупниот имиџ на една корпорација, фирма или бизнис во очите на публиката, како што се клиенти, инвеститори или вработени. Основна задача на секоја компанија е да го гради својот корпоративен идентит од почеток, а тоа значи препознатливост почнувајќи од логото на компанијата.

Како што секоја позната компанија во Македонија е препознатлива по своите карактеристики, пример за тоа се TINEX, Рептил маркети, Пивара Скопје, некои туристички агенции, така треба и вие да почнете да ја градите својата компанија.

Наша задача ќе биде да креираме препознатливи карактеристики за Вашата компанија, од лого до слоган за Вашата компанија.

 

Со тоа ќе бидете неколку чекори пред вашата конкуренција.

 

identity1 identity2 identity3

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358