Ubunti 13.10
Ubunti 13.10

Ubuntu 13.10

1. Инсталација/Преинсталација на Linux / Ubuntu

Инсталација на LINUX / UBUNTU

Предноста на овој оперативен систем е што е бесплатен, но и многу безбеден. Не постојат познати вируси ниту пак антивирусни програми. Тоа пак обезбедува квалитетна работа низ долги години и нема да се случи да имате потреба од преинсталација долго време.

 

  • Основна инсталација на оперативен систем
  • Цена : 2360,00 денари

 

2. Конфигурација

  • мрежно користење
  • Цена : 1180,00 денари 

 

 

 

 

 

Како изгледа на LINUX / UBUNTU Како изгледа на LINUX / UBUNTU

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358