Основен ценовник за комјутерски услуги
Основен ценовник за комјутерски услуги

Ценовник на услуги

Дијагноза на проблеми (во наши простории):

 • Дијагноза на проблем на десктоп компјутер
 • Дијагноза на проблем на лаптоп компјутер
 • Дијагноза на проблем кај монитор / принтер


356,00 денари

590,00 денари

590,00 денари

 

Компјутерски мрежи (на терен):

 • Конфигурација на рутер
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (до 3 комјутери)
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (до 5 комјутери)
 • Конфигурација на компјутерска мрежа (над 3 комјутери)


1180,00 денари

1180,00 денари

2360,00 денари

по договор

 

Решавање на други проблеми (во наши простории):

 • Чистење на вируси
 • Бекап на податоци на надворешен хард диск (податоци од 10GB)
 • Бекап на податоци на наш надворешен хард диск (податоци од 10GB)
 • Организација на е-маил (Outlook, Outlook Express)
 • Спасување на податоци од оштетен хард диск
 • Чистење прашина
 • Чистење прашина, подмачкување и менување на паста на кулер од процесор (десктоп)
 • Чистење прашина, подмачкување и менување на паста на кулер од процесор (лаптоп)
 • Вградување на компонента (меморија, графичка карта, ...)


1180,00 денари

200,00 денари

300,00 денари

944,00 денари

~25,000 денари

356,00 денари

826,00 денари

1416,00 денари

236,00 денари

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358