ГЛОБАЛ НЕТ - Официјална веб страна
Почетна

web-fakturi-1

ФЛЕКСИБИЛНОСТА Е НАШ МОТИВ

Една од нашите најдобри карактеристики е што креираме софтверски решенија кои лесно ги прилагодуваме кон потребите на нашите клиенти.

Софтверското решение за фактури е прилагодено кон сите клиенти кои го користат. Тоа значи дека е прилагоден на голем број на разлилни клиенти како на пример : шпедиции, транспортни компании, компании за заштита на интелектуална сопственост, трговски фирми, туристички агенции и многу други.


Ова решение го олеснува работењето во една компанија, во која до сега фактурите биле изработувани во класичните програми како MS Word, MS Excel и слично.

Прочитајте повеќе за софтверското решение за ФАКТУРИ...

marnet2

Вработување

Глобал Нет нуди можност за вработување на продажни агенти. Сите кои чувствуваат дека продажбата е предизвик и можност за одличен месечен приход, можат да се пријават на нашата email адреса - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., со назнака за продажен агент.

customer-satisfaction-loyalty

Задоволни клиенти

наша тајна за успех
Тајната на секоја успешна компанија е грижата за своите клиенти. Нашата мисија е да имаме задоволни клиенти преку креирање на соодветни ИТ решенија со кои ќе помогнеме во развојот и подобрување на квалитетот на услугите на нашите клеинти.

Анализирајќи го бизнисот на клиентите се трудиме да направиме решение со кое ќе бидат задоволни, а воедно ќе им помогне во нивната секојдневна обврска.

Кога зборуваме за клиенти, првенствно мислиме на вработените во компаниите, почнувајќи од менаџментот завршувајќи со секој вработен во таа компанија


Прочитајте повеќе за можноста за соработка...

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358