Tablet PC Samsung Galaxy Tab2 DualCore
Технологија

Tablet PC Samsung Galaxy Tab2 DualCore

GTP3110TSANEEProcessor: Dual core 1GHz 
Display 7.0" PLS TFT LCD 1024 x 600 (WSVGA) 
Memory: 1GB RAM 
Storage: 8GB internal Up to 32GB External Memory 
Camera Resolution 3MP Rear / VGA Front 
Video Player Support 1080p Playback / Supported Codec: H.264 
Video Recording H.264 + AAC HD Video Recording (720p@30fps) 
3D Sound Technology 3D: Earphone / Speaker both 
Mobile Printing WiFi, USB Printing 
Connectivity 
GPS 
Bluetooth BT 3.0 
USB USB 2.0 Host 
WiFi 802.11b/g/n, WiFi Direct 

Battery Standard Capacity 4000mAh 
Operation System Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) 
Weight 341g 

Гаранција: 12 месеци

 

цена: 8580 Ден.

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.