Notebook HP 650/Linux
Технологија

Notebook HP 650/Linux

hp-650CPU: Intel® 1000M 1,8 GHz 2MB 
Chipset: Intel® HM75 Express 
Memory: 2 GB DDR3 1600MHz(1 x 2 GB) up to 8GB DDR3 - 2 DIMM slots 
Hard disk: 500 GB 5400 SATA 
SuperMulti DVD±R/RW 
Intel HD Graphics (up to 782 MB) 
Display: 15.6" HD BrightView LED-backlit (1366 x 768) 
VGA, HDMI, 3 X USB2.0, RJ45, 1 headphone-out, 1 microphone-in 
Webcam 
Multimedia Card reader 
10/100/1000 LAN 
Wifi: 802.11b/g/n; Bluetooth 
Weight: 2,45 kg 
OS:Ubuntu Linux

Гаранција: 12 месеци

 

 

 

 

 

цена: 14480 Ден.

 

 

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.