HDD External 3.5" 2TB USB2.0 Verbatim
Технологија

HDD External 3.5" 2TB USB2.0 Verbatim

47514Sleek 'black steel' space saving design for the desk top 
Hi-Speed USB 2.0 Interface 
Store thousands of digital photos, videos, MP3s 
'Nero BackItUp and Burn Essentials' software - create your own 'back up' from your PC/Laptop hard drive to your portable hard drive, 
Compatible with Windows Vista 

Power: +12 VDC input 
Interface: One USB 2.0 port 
Data Transfer Rate: USB 2.0 High Speed: 480 Mb/s 
USB 1.1 Full Speed: 12 Mb/s (max) 
Drive: SATA - Hi-Speed 
Cache: 8MB or greater 

Pack Contents: 
External Hard Drive 
USB 2.0 cable 
AC Power Adaptor 
Nero BackItUp & Burn Essentials software (included on the hard drive) 
Green Button Energy Saving Software (included on the hard drive) 
Green Button Software User Manual (included on the hard drive) 
Quick Start Guide printed in 27 languages

Гаранција: 24 месеци

 

 

 

цена: 4580 Ден.

 

 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Беласица бр.2 (Скопски Саем)
1000 Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 078 221 696

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.