Користени компјутери
Користени компјутери

HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/

900558 87 wDisplay: 14" 1366 x 768 

CPU: Intel® Core™ i5 3210M 

RAM: 4GB DDR3  
HDD: 320GB SATA 5400rpm 

цена: 16900 Ден.

Повеќе: HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/

Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer

 

906359 98 w

Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer 
CPU: Intel® i5-2400

RAM: 8GB DDR3 1.600MHz, 2 slots,
HDD: 250GB SATA
VGA : NVidia GeForce
Windows 10 Home лиценца

цена: 26500 Ден.

Повеќе: Dell Optiplex 990 Mini Tower Gamer

DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO

906364 56 w

DELL OptiPlex 7010 
CPU: Intel® Core i3-2120

Memory: 4 GB DDR3 
Hard disk: 250 GB 
Без ДВД РОМ
Лиценциран Windows 10
Гаранција : 365 дена

цена: 10900 Ден.

Повеќе: DELL OptiPlex 7010 Intel® Core™ i3-2120/4GB RAM/250GB HDD/NO

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.