WINDOWS хостинг пакети
WINDOWS хостинг пакети
  • REGISTER

Windows хостинг пакети

W 1

W 2

W 3

W 4

Цена (без дополнителни трошоци)

Не постојат дополнителни трошоци. Плаќањето може да го направите преку кредитна/дебитна картичка или про-фактура.

1500 денари / ГОДИШНО


125 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР
цената е без вклучен ддв 18%

3000 денари / ГОДИШНО


250 денари / месечно*

СО ГОДИШЕН ДОГОВОР
цената е без вклучен ддв 18%

4000 денари / ГОДИШНО400 денари / месечно

цената е без вклучен ддв 18%

5000 денари / ГОДИШНО500 денари / месечно

цената е без вклучен ддв 18%

Disk Простор (EMAIL + WEB)

Disk простор е големината на простор доделен за ваши потреби за хостирање на сајт. На овој простор може да ги складирате сите html документи, слики, аудио/визуелни документи, емаил податоци, бази на податоци и сите други податоци за кои мислите дека треба да бидат на хостинг просторот.

500 MB + 500 MB 1000 MB + 1000 MB 1500 MB + 1500 MB 2000 MB + 2000 MB
Трансфер на податоци

 

50 GB/месечно  100 GB/месечно  200 GB/месечно  300 GB/месечно
Бесплатни поддомени

Поддомените се индивидуални адреси надградени на веќе постоечки домен. Пример за тоа е : jas.globalnet.mk. Овие поддомени можат да бидат поврзани со продажни делови од вашиот сајт.

2 2 3  3
MySQL Бази на податоци

Нашите хостинг пакети нудат MySQL база на податоци.

1 2  3  3
Паркирани домени

Паркираните домени ја имаат истата улога како примарните домени со тоа што немате потреба од редирекција на некој домен не примарниот.

Пример за тоа се : globalnet.mk и global-net.com.mk

1 2  2  2
FTP пристап 1 1  1  1
Webmail chk chk  chk  chk
cPanel
Го користиме број 1 контролниот панел за лесно управување со хостинг услугата
chk (само за емаил адреси) chk (само за емаил адреси) chk (само за емаил адреси) chk (само за емаил адреси)
SMTP, POP3, IMAP Servers chk chk  chk  chk
Windows платформа
Ги поддржуваме сите верзии на ASP .NET
chk chk  chk  chk
Spam Protection chk chk  chk  chk
30 -дена гаранција за враќање на парите
Нудиме единствена гаранција од 30 дена за враќање на парите без услови. Единствен услов е да се придржувате до условите за користење на хостинг услугите. Во спортивно, оваа наша гаранција не важи. Истотака, гаранацијата за враќање на парите не важи за другите услуги како регистрација на домени.
chk chk  chk  chk
Неограничен број на email корисници chk chk  chk  chk
24/7 поддршка chk chk  chk  chk
БЕСПЛАТЕН ДОМЕН  / chk  chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ


*Цените за месечно се само илустративно прикажани. Минималниот период на закуп е една година

 

Дополнителни услуги :

  • Дедицирана IP Адреса - цена : 3100,00 денари + 18% ддв

 

Прочитајте ги условите за хостирање на вашиот сајт ..:: тука ::..
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358