Регистрација на домени
Регистрација на домени

Регистрација на домени

marnet2  marnet pravilnik1  

 

Домени Минимален период Регистрација Продолжување Трансфер
.mk, .net.mk, .com.mk, .org.mk 1 година 944,00 денари 767,00 денари 944,00 денари
.com, .info, .org, .biz 1 година 1180,00 денари 1180,00 денари 1180,00 денари
.eu, .de, .me 1 година 1180,00 денари 1180,00 денари 1180,00 денари

 

Сите дадени цени се со вклучен ддв 18%

НАРАЧКА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ..:: ТУКА ::.. 

 

ВЕ МОЛИМЕ ДА ГИ ПРОЧИТАТЕ НАШИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА .МК и .МКД Домени ..:: ТУКА ::..

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358