Dedicated сервери во Германија
Dedicated сервери во Германија

Дедицирани сервери во Германија

Dedecated Starter

Dedicated Basic

Dedicated Profi

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

0

1

0

Цена

4000 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

4200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

5000 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

Еднократен инсталациски трошок

 

0 денари

 

0 денари

3200 денари

Процесор

Intel QuadCore

i7-920

Intel QuadCore

i7-3770

Intel QuadCore

i7-4770

Disk 2 x 1.5 TB (Raid) 2 x 3 TB (RAID)  2 x 2TB (RAID)
Трансфер на податоци

 

10 TB /месечно 20 TB/месечно  20 TB/месечно
RAM Меморија  12 GB DDR3  32 GB DDR3  32 GB DDR3
Оперативен систем CentOs 6 CentOs 6  CentOs 6

cPanel (опционално)

cpanel

2650 денари / месечно*

Panel поддршка (опционално)

cpanel

1180 денари / месечно*

24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.